DONIKA NIMANI – EP ute 15 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Donikas Nimanis följer nu upp sina två singlar ”Tvivlar” och ”Hata mig” med releasen av hennes nya EP. Musiken blandar en elektronisk och organisk känsla som kan jämföras med Veronica Maggio och Ana Diaz. Detta tillsammans med otroligt starka refränger gör att Donika till en av de mer intressanta tillskotten på den svenska popscnenen.

Låtarna har starka kopplingar till Donikas förflutna. Den handlar om olycklig kärlek och att se någon man tycker om gå vidare i livet.

Singlarna har fått stor uppmärksamhet. De har spelats på radio både lokalt och nationellt. ”Tvivlar” låg i 4 dagar på en andra plats på Viral 50 listan på Spotify och har uppmärksamats av många andra medier.

‘Med två starka singlar på rad, tror jag Donika kommer befästa sig som ett av årets stora genombrott’ – Popmuzik

Donikas musikaliska resa tog form i Norrköping där hon är uppvuxen. Grunderna till musiken skapas oftast genom sång och några gitarrackord. Hon har under sin tid på singer/songwriterlinjen på Kulturama i Stockholm och genom ett samarbete med producentteamet VCK Music Group utvecklats till en popmaskin.

© Dazed Music

print

Våra samarbetspartners