NICOLE ATKINS släpper “Goodnight Rhonda Lee” den 21 juli

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Internationellt hyllade Nicole Atkins är en sällsynt artist vars tidlösa låtar och sårbara röst som spänner sig över tiden; ett läkemedel i form av bleknad glamour och nostalgisk pop noir. Goodnight Rhonda Lee, som är hennes fjärde fullängdare, producerades av Niles City Sound (Leon Bridges) i Fort Worth, Texas och mixades av Ben Tanner (Alabama Shakes) i Muscle Shoals, Alabama. Dessutom har Chris Isaak och Jim Sclavunos (Nick Cave & the Bad Seeds) varit med och skrivit några av låtarna.

Nicole har tidigare medverkat i såväl The Late Show with David Letterman, Conan och Later… with Jools Holland som otaliga tidningar såsom New York Times, The Guardian och Time Magazine. Flitigt har hon turnerat både i USA och Europa; både på egen hand och som förband åt Nick Cave & the Bad Seeds, Primal Scream och The Avett Brothers.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners