NICOLE ATKINS släpper “Goodnight Rhonda Lee” den 21 juli

Annons

Internationellt hyllade Nicole Atkins är en sällsynt artist vars tidlösa låtar och sårbara röst som spänner sig över tiden; ett läkemedel i form av bleknad glamour och nostalgisk pop noir. Goodnight Rhonda Lee, som är hennes fjärde fullängdare, producerades av Niles City Sound (Leon Bridges) i Fort Worth, Texas och mixades av Ben Tanner (Alabama Shakes) i Muscle Shoals, Alabama. Dessutom har Chris Isaak och Jim Sclavunos (Nick Cave & the Bad Seeds) varit med och skrivit några av låtarna.

Nicole har tidigare medverkat i såväl The Late Show with David Letterman, Conan och Later… with Jools Holland som otaliga tidningar såsom New York Times, The Guardian och Time Magazine. Flitigt har hon turnerat både i USA och Europa; både på egen hand och som förband åt Nick Cave & the Bad Seeds, Primal Scream och The Avett Brothers.

© Border Music Distribution

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners