MANDO DIAO PÅ NORDISK HÖSTTURNÉ!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Mando Diao är den svenska världssuccén som genomgått sin mest utmanande tid hittills – och som kommit ut på andra sidan med ett av deras bästa album: Good Times. Med förnyad energi och med full fokus på bandets magiska liveshower förbereder sig kvintetten nu för en efterlängtad höstturné i Norden! Utöver Oslo i Norge och Helsingfors i Finland gör bandet nedslag i Karlstad, Falun, Umeå, Stockholm, Malmö och Göteborg!

Biljetterna till Mando Diaos turné släpps den 6 juli klockan 09.00. Mer info via LiveNation.se

Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige. Med åtta studioalbum (+ samlingsskiva och liveskiva bland annat) och över 1,5 miljoner skivor har Mando Diao varit en kraft att räkna med, från debuten 2002.

Det har blivit över 1500 konserter i över 30 länder – där man har flera gånger varit headlineakt framför tiotusentals människor på stora festivaler. Det är också en liveshow som inte sällan hyllas – och har bland annat genererat Rockbjörnens pris som “Årets Livegrupp”.

Efter en omtumlande tid så har bandet landat på fötter igen – och som de har gjort det. Senaste albumet Good Times har snabbt blivit en modern Mando-klassiker. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden.

Alla fantastiska album till trots – Mando Diao ska upplevas LIVE! Och i slutet på oktober får sex svenska städer + Oslo och Helsingfors chansen att höra både nytt och gammalt material! Se alla datum nedan och passa på att lyssna på Good Times!

Datum
19/10 – John Dee, Oslo
20/10 – Nöjesfabriken, Karlstad
21/10 – Magasinet, Falun
22/10 – Väven, Umeå
24/10 – Cirkus, Stockholm
25/10 – Tavastia, Helsingfors
27/10 – KB, Malmö
28/10 – Trädgår’n, Göteborg

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners