EMBUDO släpper Blue Notes In Full Color – EP (LOOPTROOP ROCKERS 25 år)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Looptroop Rockers fyller 25 och släpper 25 låtar på 25 veckor! Dags för släpp nr 10:
Embudo – Blue Notes In Full Color – EP

Blue Notes In Full Color ärkulmen av det transatlantiska samarbetet mellan Stockholmsbaserade Embee (Looptroop Rockers) och Seattles Budo (Macklemore). De två möttes under engemensam turné genom USA 2009, blev snabbt vänner och började samarbeta under 2012. Blue Notes In Full Color är en resa genom psykedeliska vävnader av ljud. Det är på samma gång expansivt och känslomässigt, episkt och intimt.

Den bär lyssnaren genom mängder av genrer och in i vackra, oupptäckta rum, samtidigt som den är fast rotad i den Hip Hop-tradition som båda dessa musiker håller nära. Det är en upplevelse för hörlurar likväl som massiva PA-system. Vi diggar verkligen denna EP och hoppas att du kommer att följa med oss ​​när vi dyker ner i Blue Notes In Full Color.

© Skiva

print

Våra samarbetspartners