R5 AKTUELLA MED NY EP – KOMMER TILL STOCKHOLM OCH MALMÖ

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Högaktuella med nya EP:n “New Addictions” beger sig Kalifornia-bandet R5 ut på turné! Syskonen Ross, Riker, Rocky och Rydel Lynch – samt vännen och trummisen Ellington Ratliff – är en världssensation! Med hits som “Smile”, “Pass Me By” och “I Feel The Love” är R5 en pop rock-ångvält i musikvärlden. Nu kommer de hit! Lördag 30 september på Fryshuset i Stockholm och söndag 1 oktober på KB i Malmö!

Biljetter släpps 26 juni klockan 09.00 via LiveNation.se

Det är svårt att inte ryckas med i de hits som R5 skapat genom åren. Låtarna på nya EP:n “New Addictions” är inget undantag. Skivan är den första som bandet har gjort till största del på helt egen hand – där Rocky Lynch (annars på gitarr i bandet) har producerat hela skivan.

Ross Lynch beskriver deras arbete bäst:
“Every new thing we make will be different from what we’ve done in the past, but on this EP we really got into a whole new groove with our writing. Instead of trying to make this kind of tune or that kind of tune, we’re just completely giving in and letting the music decide for itself.”

Vi rekommenderar starkt att du kollar in “New Addictions” på Spotify och gör dig redo för biljettsläppet den 26 juni. Konserterna med R5 lär bli det allra bästa sättet att kicka igång hösten på! Ses på Fryshuset och KB!

Datum
30/9 – Fryshuset, Stockholm
1/10 – KB, Malmö

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners