LORENTZ är tillbaka med albumet ”Lycka till”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

En av Sveriges största artister är tillbaka! Lorentz överraskar idag den 16 juni med nya albumet ”Lycka till”.

LYSSNA

Se trailer till albumet, regisserad av Ty Olson:

Efter hyllade ”Kärlekslåtar” som troligtvis var det mest omtalade albumet under 2014, återvänder nu Lorentz med sin uppföljare.

Albumet är skrivet av Lorentz Alexander och producerat av Vittorio ”Vito” Grasso, Hampus ”Vinter” Bergh och Mats Norman. Övriga gästartister och låtskrivare är Madi Banja, Eric ”ceo” Berglund och Iman Conta Hultén.

”Jag slutar aldrig hitta ny inspiration för att göra ny musik. Det som har fått mig att vilja göra den här skivan är att göra en ännu bättre skiva än förra gången. Alla låttexter handlar om saker som har hänt i mitt liv senaste åren, saker som jag känner, tycker om och inte tycker om”.

Tracklist:
1. Toxic
2. Schnip schnip
3. Holiday
4. Fiona
5. Formula
6. James Dean
7. Be för mig ft. Madi Banja
8. 120 euro ft. CEO, Madi Banja
9. Demons
10. När allt det här är över
11. I’ve Got the Spirit But Lose the Feeling
12. Glad för mig
13. Ingen som du

Mer om Lorentz:
Sommaren 2014 släppte Lorentz sitt debutalbum “Kärlekslåtar” som troligtvis var det mest hyllade albumet under 2014. Låtar som ”Visa mig vägen”, ”Allt från mig”, “Där dit vinden kommer”, ”Robyn Fenty” och episka ”The.OC.S01E01.DVD-Rip.Xvid” bildade ett soundtrack för sommaren 2014 och har för evigt gjort avtryck i modern svensk musikhistoria.

Albumet sålde guld och fick bl.a. dubbelplatina för låten ”Där dit vinden kommer”, blev Grammisnominerad i hela fem kategorier och vann årets hiphop/soul, två P3 Guld-nomineringar, nominerad till Musikförläggarnas pris i kategorin Årets textförfattare samt en utsåld turné.

Facebook
Instagram

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners