KRETSEN släpper ny singel “The Realest” feat. MADI BANJA

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper producent- och låtskrivarduon Kretsen (David Landolf och Noël Svahn) och Madi Banja singeln ”The Realest” – deras andra officiella släpp och första gången vi hör Madi Banja sjunga på engelska.

“Ibland hör vi så sjukt feta grejer att vi bara måste få vara del av det, i det här fallet fick vi en vocal på The Realest och kunde inte släppa hur magiskt Madi Banja låter. Vi var bara tvungna att ta det vidare och se vart det kunde leda då Madi är en av de utan tvekan mest inspirerande artisterna i Sverige.”

David och Noël är två av Sveriges just nu mest framgångsrika producenter och låtskrivare (Cherrie, Petter, Linnéa Henriksson, Silvana Imam, Norlie & KKV, Vigiland med flera). De har över 300 miljoner streams för sin musik och rankades som de tredje mest spelade låtskrivarna i Sverige av STIM 2016. Dessutom har Grammisnomineringarna regnat över duon, som de senaste fyra åren nominerats nio gånger – fem gånger för årets låt.

Följ Kretsen på Instagram: @kretsenworldwide

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners