ANNA IHLIS & LJB släpper Wolves

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Singer-Songwritern Anna Ihlis och producenten LJB har i ett unikt samarbete tagit fram singeln Wolves, som släpptes idag fredag den 16e Juni. Med en ljudbild som milleniumskiftets alternativa organiska electronica à la Zero 7 och Morcheeba, har de skapat en mångsidig musikalisk pärla där Annas utmärkande, känsloladdade röst möter organiska beats och melodiska basslingor. Så här säger Anna själv om singeln:

“För mig är låten ett slag emot jantelagen, hur det sticker i ögonen på folk när någon annan går sin egen väg och uppnår sina drömmar medan de själva inte når dit de vill. Bitterheten som blivit jantelagen. Den handlar om att inte bara prata om det man vill utan att faktiskt göra det – att våga”

JLB från duon All That Is med Patrick Ray, släppte 2015 sin självbetitlade EP och har tidigare arbetat med artister som Lykke Li, Veronica Maggio, Seinabo Sey, Sidewalk och Saian Supa Crew.

Anna Ihlis har tidigare samarbetat med artister som Miss Li och Maia Hirasawa och är för närvarande i full gång med sitt fjärde album, allt utifrån sin kreativa studio belägen i en kyrka mitt i Dalarna.

Det kommande albumet är en tonsättning av dikter från den lovprisade poeten och Nobelpristagaren Erik Axel Karlfeldt och är Annas mest personliga hittills då hon genom dikterna speglar sitt egna liv och känslomässiga relation till poeten.

© Mars Music

print

Våra samarbetspartners