MARIETTE kickstartar sommaren med singeln ”Louder”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper Mariette nya singeln ”Louder” och i sommar är hon aktuell med en stor Sverigeturné. “Louder” är en poplåt i upptempo med mycket trummor och frihetskänsla som Mariette skrivit tillsammans med Melanie Wehbe, Patrik Jean, Elias Näslin och Karl-Ola Kjellholm. Låten är producerad av det framgångsrika producent-teamet ”The Family” som har producerat låtar till Iggy Azalea, Loreen, Fifth Harmony, JoJo, Måns Zelmerlöv mfl.

– Jag är högljutt lycklig över att äntligen få släppa ut “Louder” OCH påbörja en efterlängtad turné! För mig är Louder en låt om självständighet och om att stå stark i sig själv. Lyssna mer på sitt inre och sluta anpassa sig så mycket efter vad andra tycker och tänker. Dränk skitsnack genom att “play it LOUDER”!

Mariette sågs senast i årets Melodifestivalen där hon deltog med låten “A Million Years” (skriven av Thomas G:son, Johanna Jansson, Peter Boström, Jenny Hansson och artisten själv). Mariette slutade på fjärde plats och låten har spelats flitigt på radio under våren.

År 2015 deltog hon i samma tävling med låten “Don’t Stop Believing” (skriven av Linda “Miss Li” Karlsson och Sonny Gustafsson), då kom hon trea i finalen.

Här kan du se Mariette live i sommar:
9/6 Mingla i Marken, Kinna
11/6 West Pride, Göteborg
16/6 Kramfors Folkfest, Kramfors
17/6 Putte i Parken, Linköping
28/6 På Flotten, Karlskoga
30/6 Putte i Parken, Karlstad
2/7 The Tall Ships Race, Halmstad
14/7 Putte i Parken, Leksand
15/7 Sommarrock, Svedala
17/7 Kackelstugan, Borgholm
21/7 Fallens Dagar, Trollhättan
29/7 Landskronafestivalen, Landskrona
5/8 Live Green, Karlskrona
9/8 Havsbadsparken, Lysekil
26/8 Laholmsfestivalen, Laholm
2/9 Granny Goes Stress, Falun

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners