LANI MO: Göteborgs största rappare släpper nya låten “Upp Till Mig” 9 juni

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med ca 200 000 lyssnare i månaden och 25 miljoner streams på Spotify är Lani Mo Göteborgs största rappare. Under det senaste året har Lani Mo släppt EPn T(r)aktkänsla, medverkat i TV4’s program “Lyckliga Gatan” och sålt guld. Just nu arbetar Lani Mo på sitt debutalbum som väntas släppas i slutet av året. Första smakprovet från det kommande albumet är låten Upp Till Mig som släpps 9 juni.

Lani Mo, eller Taulant Morina som han egentligen heter, föddes som yngst av sex syskon i Motala 1992 men flyttade tidigt till Bergsjön i Göteborg. Familjen hade flytt från Kosovo 1991 och reste 1999 tillbaka till Kosovo för att hälsa på familjen. Men i hemlandet hade saker förändrats, städer låg i aska, fattigdom, kriminalitet och korruption hade brett ut sig. Den 6-åriga Lani fick där veta att flera släktingar blivit dödade i kriget.

Nya låten gästas av sångerskan Lova, som just nu även är aktuell med en egen låt. Upp Till Mig handlar om en ömsesidig attraktion mellan två personer på klubbens dansgolv.

– Jag har alltid velat göra en dancehallduett om ömsesidig attraktion med en kvinnlig artist och med Lova blev det helt rätt för den här låten! Även om temat är typiskt för dancehall så ville vi sätta vår egen twist på det, att det är helt på kvinnans villkor.
“…kan stå och se på dig i timmar, låt mig ta dig under mina vingar” så svarar Lova i sin vers med “…är ingen pryl som du kan vinna, tro mig jag kan pröva mina vingar”.

© OABBA PR

print

Våra samarbetspartners