ARCADE FIRE – ​Idag släpps “Everything Now” från kommande albumet

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Igår, den 1 juni, överraskade Arcade Fire med en hemlig spelning i Barcelona där de premiärspelade nya singeln “Everything Now” som släpps idag. Den nya låten är titelspåret från bandets femte album som släpps den 28 juli. “Everything Now” blir Arcade Fires första album som släpps via Sony Music.

“Everything Now” är producerad av Arcade Fire, Thomas Bangalter och Steve Mackey, samt co-producerad av Markus Dravs. Albumet är inspelat i Boombox Studios i New Orleans, Sonovox Studios i Montreal och Gang Recording Studio i Paris.

“Everything Now” släpps utöver digitalt även som CD, kasett och vinyl som kommer innehålla 20 olika artwork och albumtiteln översatt till 20 olika språk. Utöver detta ges även en exklusiv utgåva av “Everything Now” ut på CD och vinyl med “Night”-omslaget.

Spelningen i Barcelona igår blev uppvärmningen inför bandets headlinespelning på Primavera Sound på lördag och under sommaren beger sig Arcade Fire ut på turné i USA och Europa.

7thJune SCUNTHORPE, Baths Hall
8thJune EDINBURGH, Corn Exchange
10thJune ISLE OF WIGHT FESTIVAL
4thJuly LONDON, York Hall
5thJuly LONDON, York Hall
6thJuly MANCHESTER, Castlefield Bowl

Arcade Fire består av Win Butler, Will Butler, Régine Chassagne, Jeremy Gara, Tim Kingsbury och Richard Reed Parry.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners