​ISA firar nya singeln “Light on” med ett exklusivt liveframträdande på Instagram

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter ett år av intensivt turnerande och låtskrivande både i Sverige och LA är Isa tillbaka med en ny singel.
“Light on”, har hon skrivit själv tillsamman med Josefin Glenmark och producentduon Cape Lion.

-Idén till låten kom upp när jag satt i en seg bilkö i LA. Jag funderade på hur man klarar sig genom vardagen och hur man gör för att fokusera på det som verkligen betyder något i livet..säger Isa.
-Jag älskar verkligen låten och det är så kul att äntligen få börja dela med mig av all musik jag har skrivit den senaste tiden. För det kommer mer snart, lovar Isa.

Isa har sedan sitt genombrott med ”Don’t stop” 2015 byggt upp en stark fanbase med över
100 000 följare på Instagram och mer än 20 000 Youtube subscribers, där hennes videos har över 3,5 miljoner visningar. Hon kommer under sommaren att åka ut i landet på en mindre turné med utvalda spelningar.

KL 19.00 idag gör Isa ett exklusivt live framträdande för sina Instagram-fans på sin kanal:
Isa Official Instagram

Mina fans betyder otroligt mycket för mig och jag kände att jag på något sätt ville bjuda in alla till mitt releaseparty för att fira. Och det hade ju blivit lite svårt, så att göra en live-stream därifrån kändes som en kul idé!, säger Isa.

Singeln “Light On” släpps idag 2 juni.

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners