RHYS – STJÄRNSKOTTET PÅ TURNÉ I SOMMAR

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Med över 13 miljoner streams av sina två första singlar turnédebuterar nu stjärnskottet Rhys med spelningar på bl.a. Way Out West, Storsjöyran och We Are Sthlm.

Rhys Clarstedt Frank, född i Portland Oregon 1997, flyttade 10 år gammal till Sverige med sin familj. För omkring ett år sedan stegade hon in i den legendariska låtskrivaren Jörgen Elofssons (Britney Spears, Kelly Clarkson, Westlife etc.) studio. Hon var av en tillfällighet rekommenderad som demo-sångerska men hennes röst och karisma ledde istället till ett framgångsrikt samarbete som fortsatt sedan den dagen.

Rhys debutsingel ”Swallow Your Pride” uppnådde på kort tid en miljon streams och hon blev bl.a. omskriven av den prestigefulla musikbloggen The Line Of Best Fit med rubriken ”Rhys could be the next big Swedish pop export”. Som motsats till den introspektiva och känslomässigt avslöjande debuten är hennes andra singel ”Last Dance” en djärv och självklar poplåt med mycket energi och modern touch. Med ny musik i pipen kan vi med säkerhet konstatera att framtiden ser fortsatt ljus ut för den unga talangen. Nu beger hon sig ut i sommarsverige.

DATUM
29/6 – Putte i Parken, Karlstad
21/7 – Rock Off Festival, Mariehamn
22/7 – Popaganda På Parkteatern, Stockholm
28/7 – Storsjöyran, Östersund
29/7 – HudikKalaset, Hudiksvall
12/8 – Way Out West, Göteborg
19/8 – We Are Sthlm, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners