ASSASSIN’S CREED bland Twentieth Century Fox HEs majnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FILM

Assassin’s Creed
Släpps på EST 15/5, på VOD, DVD, BD, 3DBD & UHD 29/5
Michael Fassbender gör dubbla roller i “Assassin’s Creed”: Dels spelar han den nutide Callum Lynch, dels sin förfader assassinen Aguilar. Genom en banbrytande teknik som låser upp Callums genetiska minnen tas han i Aguilars gestalt till 1400-talets Spanien där assassinerna kämpar mot inkvisitionen.
Produktionsinfo:
Regi: Justin Kurzel
I rollerna: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Charlotte Ramping, Mathias Varela m fl
Genre: Action/äventyr
Speltid: 1 tim 55 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial DVD:
Take the Pledge: Behind the Scenes with Assassin’s Creed Five-Part Documentary • Gallery
Extramaterial UHD, 3D Blu-ray, 3D Blu-ray Steelbook, Blu-ray:
Take the Pledge: Behind the Scenes with Assassin‘s Creed Five-Part Documentary • Conversations with Justin Kurzel • Deleted Scenes Conversation with Justin Kurzel & Christopher Tellefsen • Gallery & More!

Why Him?
Släpps på EST 1/5, på VOD, DVD & BD 15/5
Ned är en överbeskyddande pappa som besöker sin dotter på Stanford. Där träffar han hennes pojkvän Laird, Silicon Valley-miljonären som, trots att han menar väl, ständigt gör bort sig i sociala sammanhang och visar sig vara en riktig mardröm. En rivalitet uppstår mellan dem och Ned drabbas av panik när han, vilse i den glamorösa, högteknologiska världen, får reda på att Laird tänker fria.
Produktionsinfo:
Regi: John Hamburg
I rollerna: James Franco, Zoey Deutch, Bryan Cranston m fl
Genre: Komedi
Speltid: 1 tim 51 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 7 år
Extramaterial:
Why Him? Gag Reel ● 47 Minutes on the Can ● Why Gustav? ● Barb Fleming: America’s Mom ● Lou The Entertainer ● Richard Blais: Twisted Chef ● Deleted Scenes ● Gallery ● Audio Commentary by John Hamburg (Director/Co-Writer), Ian Helfer (Co-Writer) and William Kerr (Editor)

Collateral Beauty
Släpps på DVD & BD 15/5
När den framgångsrike reklamchefen Howard Inlet (Will Smith) drabbas av en personlig tragedi och börjar dra sig undan från omgivningen tänker hans vänner ut en drastisk plan för att nå fram till honom – innan han förlorar allt. Det här tankeväckande dramat visar att även den svåraste förlust kan leda till ögonblick fyllda av glädje, och att kärlek, tid och död flätas samman i ett liv som levs fullt ut.
Produktionsinfo:
Regi: David Frankel
I rollerna: Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Helen Mirren, Keira Knightley, Michael Peña m fl
Genre: Drama
Speltid: 1 tim 55 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 7 år
Extramaterial:
A MODERN FABLE: Discovering Collateral Beauty: Join the cast and crew as they reveal how they were inspired to look at their own lives in a new light.

TV

Mars säsong 1
Släpps på DVD & BD 2/5
Året är 2033 och mänsklighetens första bemannade resa till Mars ska just påbörjas. Under nedstigningen genom Mars atmosfär upptäcker man att rymdfarkosten krånglar. I ”Mars” blandas spelflm med dokumentära inslag där några av nutidens skarpaste hjärnor blir intervjuade och berättar om varför en framtid på den mytomspunna röda planeten inte längre bara är science fiction.
Produktionsinfo:
Regi: Everardo Gout
Exekutiva producenter: Ron Howard & Brian Grazer
I rollerna: Ben Cotton, Jihae Kim, Clementine Poidatz, Sammi Rotibi, Alberto Ammann, Anamaria Marinca, Olivier Martinez m fl
Genre: Dokumentär
Speltid: 4 tim 43 min min
Produktionsår: 2016
Ålder: 11 år
Extramaterial:
• How to Survive on Mars • How to Get to Mars • Interviews with Cast and Crew • Mars: A Special Look • Making of Mars • Building the Sets • Before Mars – A Prequel

Animal Kingdom säsong 1
Släpps på DVD & BD 4/5
När sjuttonårige J:s mamma dör flyttar han hem till sina hittills okända släktingar på Kaliforniens kust. Ledare för släktens små­brottsliga verksamhet är hans egen mormor som styr sina fyra söner med kärleksfull järnhand. Medan J försöker bearbeta sin mammas död, orsakar hans nya familj mer problem än han kunnat ana i denna skarpa, kriminalfyllda serie.
Produktionsinfo:
I rollerna:Finn Cole, Ellen Barkin, Aamya Deva Keroles. Daniella Alonso, Scott Speedman m fl
Genre: Crime/drama
Speltid: 7 tim 30 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial:
6 Featurettes: Inside Animal Kingdom, Animal Kingdom: Stunts, Meet the Codys, Getting Into Character, Setting the Stage and Family Comes First • Deleted Scenes

Divorce säsong 1
Släpps på DVD 8/5
Sarah Jessica Parker återvänder till HBO i Divorce, en ny komediserie som med vass humor dissekerar de mest pressade situationerna. Parker spelar Frances, som plötsligt har börjat omvärdera sitt liv och det ansträngda förhållandet till Robert (Thomas Haden Church) – hennes man sedan tio år och far till deras två barn. Hon inser snabbt att smärtfri separation och nystart är lättare sagt än gjort.
Produktionsinfo:
I rollerna: Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church, Molly Shannon, Talia Balsam, Tracy Letts, Sterling Jerins, Charlie Kilgore m fl
Genre: Drama/komedi
Speltid: 4 tim 39 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 11 år
Extramaterial:
Audio commentaries with star Sarah Jessica Parker, executive producer/writer Paul Simms, and writers Tom Scharpling and Adam Resnick

The Last Ship säsong 3
Släpps på DVD & BD 8/5
Besättningen på jagaren USS Nathan James riktar uppmärksamheten mot Asien, där Chandler deltar i ett internationellt toppmöte för att undersöka den påstådda hamstringen av ”Scott-botemedlet”, så väl som ryktena om att en mutation av det ursprungliga viruset har orsakat ett nytt utbrott i Japan. Om ryktena är sanna, kommer konsekvenserna bli ödesdigra för hela världen. Och medan Rachel Scotts öde fortfarande är ovisst, är nästan allt hopp ute.
Produktionsinfo:
I rollerna: Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Charles Parnell, Sam Spruell m fl
Genre: Action
Speltid: 9 tim 3 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial:
Inside the Episode • Behind the Curtain • From America’s First Fighting Ship to The Last Ship

PAW Patrol: Valparna räddar papegojan & andra äventyr
Originaltitel: PAW Patrol season 2 / volume 5
Släpps på DVD 15/5
Ryder och PAW Patrol beger sig till djungeln för att hjälpa sin vän Carlos hitta sin förlorade papegoja, Mateo! Det enda problemet är att den täta djungeln är full av andra färgglada exotiska djur och växter! Medan de andra valparna hoppar fallskärm måste Marshall hitta de bortsprungna kattungarna. En hjortfamilj har hamnat på den hala isen och PAW Patrol måste kallas in, de fyttar en bikupa och när de slår läger under en magisk sjömåne förvandlas de till sjövalpar…
Produktionsinfo:
Innehåller följande avsnitt: Valparna lämnar Marshall ensam hemma – Valparna räddar hjortarna – Valparna räddar en papegoja – Valparna räddar bidrottningen – Valparna räddar en sjövalp
Alla talar svenska
Genre: Animerat/familj
Speltid: 60 min
Produktionsår: 2014
Ålder: Barntillåten

Zoo säsong 2
Släpps på DVD 15/5
Baserad på bestsellern med samma titel av James Patterson. I årtusenden har människan jagat, förslavat och slaktat djur… men nu är det deras tur! Det som började med några attacker från djurriket har nu utvecklats till ett fullskaligt krig världen över mellan människa och rovdjur. Men när den kontroversielle zoologen Jackson Oz tillsammans med sitt team avslöjar en hemlig plan på att utrota allt djurliv på planeten, inser de att människan fortfarande är det farligaste djuret av dem alla..
Produktionsinfo:
I rollerna: James Wolk, Kristen Connolly, Nonso Anozie m fl
Genre: Thriller
Speltid: 8 tim 45 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 15 år
Extramaterial:
Metamorphosis: A Look At Season Two Of Zoo • Welcome To The Bird • Gag Reel • Deleted Scenes

Blaze och monstermaskinerna: Det försvunna djungelhornet
Originaltitel: Blaze and the Monster Machines: Season 1 / Volume 5
Släpps på DVD 29/5
Välkommen till Axle City! Här bor teknikgeniet AJ och hans monstertruck Blaze som är den kvickaste av dem alla. När ärkerivalen Crusher och mini-monstertrucken Pickle ställer till problem måste AJ och Blaze ta hjälp av sina vänner: tigertrucken Stripes, våghalsiga Darington, dinosaurietrucken Zeg, den vilda cowgirlen Starla och mekanikern Gabby.
Produktionsinfo:
Innehåller två äventyr
Alla talar svenska
Genre: Animerat/familj
Speltid: 48 min
Produktionsår: 2014
Ålder: Barntillåten

Bubble Guppies: Den roliga räkfrossan
Originaltitel: Bubble Guppies: season 1 / volume 5
Släpps på DVD 29/5
Välkommen till skolan under vattnet! Möt den spralliga Molly, den knasige Gil, den påhittige Coby, blondinen Deema, den snälla Oona, geniet Nonny, den gulliga valpen Bubble Puppy och den hjälpsamma läraren herr Grouper. I skolan får de lära sig om en massa spännande saker! Tillsammans sjunger och dansar de till pop, rock och hip-hop.
Produktionsinfo:
Innehåller två äventyr
Alla talar svenska
Genre: Animerat/Familj
Speltid: 48 min
Produktionsår: 2011
Ålder: Barntillåten

Insecure säsong 1
Släpps på DVD 29/5
I ”Insecure” möter vi bästa vännerna Issa (seriens skapare Issa Rae, som också spelar huvudrollen) och Molly som kämpar för att få styr på både yrkesliv och privatliv i Los Angeles. Dagens svarta kvinnor beskrivs oftast som starka, självsäkra och ”flawless”. Men Issa och Molly är allt annat än perfekta och ställs inför verkliga problem när de måste hantera både obekväma situationer och rasistiska fördomar.
Produktionsinfo:
I rollerna: Issa Rae, Yvonne Orji, Lisa Joyce, Jay Ellis, Natasha Rothwell m fl
Genre: Komedi
Speltid: 3 tim 37 min
Produktionsår: 2016
Ålder: 11 år
Extramaterial:
Conjugal Visits: Get an extended look at the Insecure characters’ favourite reality show ● Plus two behind-the-scenes featurettes: Insecure: In the Room and On the Insecure Set with Issa Rae.

© Twentieth Century Fox Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners