KRISTIN KASPERSEN bland Bonnier Faktas augustinyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Livsstegen – 12 steg till positiv livsförändring av Olle Carlsson och Fotiní Carlsson
Utgivningsdag 8 augusti
Livsstegen är prästen och författaren Olle Carlssons egen tolkning och översättning av de 12 stegen, vilka formulerades på 30-talet och har influerat flera moderna terapiformer som bl a KBT. Livsstegen och de 12 stegen kan alla människor använda sig av – oavsett hur stor eller liten livsproblematik vi har. I boken berättar han pedagogiskt om varje steg med personliga exempel ur sitt eget liv och avslutar med inspirerande tips på egna övningar.
Boken som Olle skrivit tillsammans med sin hustru Fotiní Carlsson är en reviderad, bearbetad och fördjupad version av 12 steg för hopplösa.

Fågeldagbok 2018 av Dan Zetterström, Bill Zetterström och Mats Ottosson
Utgivningsdag 8 augusti
Dagboksalmanackan där två världar möts: fåglarnas och din. Här presenteras en ny fågelart varje vecka med en vacker illustration och en kort intresseväckande text. Men resten av utrymmet i boken är ditt. Dag för dag kan du notera kommande händelser eller så gör du dagboksanteckningar om vad du varit med om, och kanske vilka fåglar du mött.

Good morning av Kristin Kaspersen
Utgivningsdag 9 augusti
Hur gör man när man är på resande fot, hur kan man rädda en kaosmorgon när man har försovit sig och barnen dessutom ska ha matsäck och vad serverar Kristin på en mysig långbrunch? Låt Kristin inspirera till en skön, bra och lättare start på dagen, som leder till en dag i bättre balans.

Food Pharmacy – kokboken av Mia Clase och Lina Nertby Aurell
Utgivningsdag 15 augusti
Food Pharmacy – Kokboken är för den som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta. Det är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att smaka riktigt gott. Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies.

Sébastiens franska kokbok av Sébastien Boudet
Utgivningsdag 22 augusti
Sébastien Boudet är tillbaka igen, denna gång tar han med oss på en kulinarisk resa till hemlandet Frankrike. Där, i föräldrarnas kök strax utanför hamnstaden La Rochelle i sydvästra Frankrike, väcker han barndomens smaker till liv. Det lagas såväl mustiga långkok och rätter som går snabbt, som franska klassiker gjorda på Sébastiens egna sätt. Och som alltid, när Sébastien är med, står kärleken till råvarorna i centrum i denna maffiga och personliga kokbok med över 100 recept.

Supergott och supersnabbt av Jessica Frej
Utgivningsdag 29 augusti
“Jag vet att det går att laga mat som gör en lycklig ända in i själen på bara tio minuter” Den smaksäkra tv-kocken och matskribenten Jessica Frej välkomnar dig in i hennes kök där det varje dag lagas supergod mat, supersnabbt. Som alltid när Jessica lagar mat blir det färgglatt, generöst och inbjudande. Här finns bara enkla recept tack vare att Jessica använder så få ingredienser som möjligt och förenklar momenten så långt som det går. Middag, lunch eller mellanmål – här finns allt du behöver för att hitta matglädjen i vardagen.

© Bonnier Fakta

print

Våra samarbetspartners