HARRY STYLES gör succé världen över med debutalbumet

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Fredagen den 12 maj släppte Harry Styles sitt självbetitlade debutalbum. Nu står det klart att albumet toppar försäljningslistorna i fler än 20 länder världen över, däribland USA, Storbritannien, Australien, Kanada och Irland. I Sverige gick Harry Styles in direkt som trea på svenska albumlistan. I USA sålde albumet över 230 000 exemplar första veckan. Harry Styles är därmed den mest säljande manliga brittiska soloartisten vars debutalbum sålt flest exemplar under första försäljningsveckan i USA (sedan Nielsen Music började göra sina mätningar 1991).

Förra veckan avslutade Harry Styles sin veckolånga medverkan i The Late Late Show med att göra en Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. Njutbart.

I höst åker Harry Styles på en utsåld världsturné där han gör ett stopp i Stockholm den 5 november.

Lyssna på Harry Styles debutalbum här.

Hemsida
Facebook
Instagram
Twitter

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners