HARRY STYLES gör succé världen över med debutalbumet

Annons

Fredagen den 12 maj släppte Harry Styles sitt självbetitlade debutalbum. Nu står det klart att albumet toppar försäljningslistorna i fler än 20 länder världen över, däribland USA, Storbritannien, Australien, Kanada och Irland. I Sverige gick Harry Styles in direkt som trea på svenska albumlistan. I USA sålde albumet över 230 000 exemplar första veckan. Harry Styles är därmed den mest säljande manliga brittiska soloartisten vars debutalbum sålt flest exemplar under första försäljningsveckan i USA (sedan Nielsen Music började göra sina mätningar 1991).

Förra veckan avslutade Harry Styles sin veckolånga medverkan i The Late Late Show med att göra en Carpool Karaoke tillsammans med James Corden. Njutbart.

I höst åker Harry Styles på en utsåld världsturné där han gör ett stopp i Stockholm den 5 november.

Lyssna på Harry Styles debutalbum här.

Hemsida
Facebook
Instagram
Twitter

© Sony Music Entertainment Sweden

Skriv ut sidan

Våra samarbetspartners