HARRY STYLES till Sverige!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Harry Styles har precis meddelat att han äntligen åker ut på turné i höst där han kommer besöka mer intima konsertlokaler världen runt. ”Harry Styles Live On Tour” kommer starta med 13 konserter i Nordamerika med start 13 september i San Fransisco. Europadelen av turnén startar med en konsert i Paris den 25 oktober. Innan turnén lämnar Europa för Australien och Japan kommer han alltså till Sverige – Söndagen den 5 november spelar Harry Styles på Fryshuset i Stockholm.

Biljetterna till denna exklusiva och efterlängtade konsert släpps på fredag den 5 maj kl 10.00.

Harry Styles självbetitlade debutalbum släpps fredagen den 12 maj. Det 10 låtar starka albumet innehåller bland annat singeln ”Sign of the Times” som toppade singellistorna i hela 84 länder (!) när den släpptes för några veckor sedan. Albumet är producerat av Jeff Bhasker med hjälp av Alex Salibian, Tyler Johnson och Kid Harpoon och finns tillgängligt för förbokning via www.hstyles.co.uk.

Styles började ge oss ett smakprov på sin nya live show när han spelade på på NBC:s Saturday Night Live där han förutom att spela superhitten ”Sign of the Times” också gav oss en exklusiv försmak på albumspåret ”Ever Since New York”. ”Sign of the Times” spelade han också live på BBC-talkshowen The Graham Norton Show. Utöver detta kommer han framträda på NBC Today Show Summer Concert Series den 9 maj, följt av att under en hel veckas program gästa CBS The Late Late Show with James Corden mellan den 15-18 maj.

Söndagen den 5 november händer det – Harry Styles spelar i Sverige!

För att säkerställa att biljetterna går direkt till fans gäller personliga biljetter på hela turnén, och max 2 biljetter per köp. Mer info om detta på ticketmaster.se. Läs denna info innan du köper biljett.

DATUM
5/11 – Fryshuset, Stockholm

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners