TRIGGERFINGER – Belgiska giganterna släpper ny video!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Belgiska gigantena TRIGGERFINGER visar videon till Flesh Tight

Första låten från kommande plattan Colossus finns ute nu.

Triggerfingers nya singel Flesh Tight låter som en modelluppvisning på Sunset Boulevard till pulserande gitarrmangel. Sångaren och gitarristen Ruben Block berättar: “Huvuddelen av Flesh Tight skrevs rätt kvickt. Liksom i trans fogade jag samman den drivande gitarren och det knyckiga kompet med en bild av flesh tight-känslan. De liksom häftade ihop. Jag föredrog Flesh Tight framför Skin Tight för att det kändes mer…köttigt…det finns något upplyftande men samtidigt väldigt privat och personligt i orden.”

Den spektakulära musikvideon är full av associationer enligt Block: “Vi är väldigt nöjda med att få arbeta med Pieter Van Hees som är en känd belgisk film- och TV-regissör som alltid gör något annorlunda och har en väldigt egen inställning till hur han vill ha det. Han tolkade text och musik efter eget huvud. Och det är bara början. Varje lyssnare måste känna sig fri att bilda sin egen bild av vad låten handlar om. De viktigaste resorna vi gör är kanske de vi gör i vår fantasi.”

Flesh Tight är den första låten från Triggerfingers kommande platta Colossus som släpps 25 augusti. Det blir bandets första för Mascot Records/Mascot Label Group. Snart aviserar Triggerfinger nya turnédatum.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners