CHRIS O FADA släpper Inget Personal

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Chris O Fada visar att Sverige kan leverera dancehall i världsklass!
Nya singeln Inget Personal har release nu på fredag den 26:e maj.

Hässelbyduon Chris O Fada symboliserar på många sätt en ny generation av svenska rappare; lekfulla, mångsidiga och helt utan filter eller begränsningar. Efter att imponerat med två singelsläpp under 2016 som blev väl mottagna av både fans och bransch ändrar duon på ”Inget personal” musikalisk inriktning utan att tappa den symmetri och finess de utmärkt sig för.

”Inget personal” är en dancehall-doftande och melodiös dänga där Chris O Fada använder sina arsenaler av wordplay för att skapa en sexig men samtidigt underhållande och rolig upplevelse. Duon är oerhört tight i sitt framträdande och de catchiga melodierna blandas med fyndiga ordlekar som gör att lyssnaren aldrig kan förutspå nästa rad. Men kan tveklöst höra hur dom kanske är några av dm mest talangfulla rappare som finns i Sverige idag.

Odiskutabel äkthet, år av träning och tydlig musikalisk samt språklig talang gör Chris O Fada till en toppkandidat som kommande tronföljare i sin genre. Med ”Inget personal” har de en given hit för sommarkvällarna utanför tullarna och bevis för att de är mer än bara två bra rappare. Med nytt avtal i bagaget släpper nu Chris O Fada nya singel ”Inget Personal” och bevisar nu att dom verkligen är här för att stanna.

© Masa Music/Playground Music

print

Våra samarbetspartners