CAMILA CABELLO släpper debutsingeln ”Crying In The Club”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Camila Cabello som tidigare gjort enorm succé med den omåttligt populära gruppen Fifth Harmony släpper idag sin första egna singel och video till “Crying In The Club”. Låten är skriven och producerad av Camila tillsammans med SIA och Benny Blanco. Camila valde efter fyra år tillsammans med Fifth Harmony att lämna gruppen i december 2016 och har sedan dess samarbetat med Shawn Mendes på låten “I Know What You Did Last Summer”, Machine Gun Kelly “Bad Things” samt sin egen musik. Nu är det äntligen dags för Camilas första egna singel “Crying In The Club” som släpps idag och därmed blir första låten från det kommande albumet “The Hurting, The Healing, The Loving”.

Den 21 maj framför Camila Cabello för första gången ”Crying In The Club” live på Billboard Music Awards. Förutom framträdandet kan fans glädjas över att Camila kommer att göra ett exklusivt framträdande av ytterligare en ny låt ”I Have Questions” samt dela med sig av backstagematerial.

På det kommande albumet “The Hurting, The Healing, The Loving” har Camila varit väldigt delaktig i skrivandeprocessen och valt att jobba tillsammans med några av världens bästa låtskrivare så som; Pharrell, Frank Dukes, Charli XCX, Ryan Tedder, MXM, Diplo, Benny Blanco, Sia, Stargate med flera.

Under en intervju med Newsweek beskrev Ryan Tedder nyligen Camila som; “She’s not only an incredible singer, but she’s also the most talented young artist I think I’ve worked with in songwriting in the longest time.” Medan Diplo beskrev henne som “amazing” och Charli XCX säger; “Honestly I was floored.” Samtidigt utnämner Shawn Mendes Camila till; “The best female vocalist ever.”

Camila Cabello själv beskriver det kommande albumet: “The hurting, The healing, The Loving’ is the story of my journey from darkness into light, from a time when I was lost to a time when I found myself again.”

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners