CAMILA CABELLO till Royal Arena den 28 maj 2020

Klicka på bilden, för att se hela bilden

CAMILA CABELLO ANNONCERER EUROPA-TOUR I 2020
DET OFFICIELLE BILLETSALG STARTER 29. NOVEMBER KL. 10.00
PRESALE FRA 27. NOVEMBER
FORUDBESTIL ALBUMMET ‘ROMANCE’ NU

Tre gange GRAMMY® Award-nomineret, multi-platin og hitlistetoppende sangerinde og sangskriver Camila Cabello har offentliggjort at hun bringer sin The Romance Tour til Europa, med start i maj 2020.

Fans kan allerede nu forudbestille det kommende album ROMANCE som udsendes 6. december via SYCO/Epic Records. Hun lagde ud med det massive verdenshit “Señorita” med Shawn Mendes, der har opnået over to milliarder streams til dato og gik #1 på Billboard Hot 100. Camila fortsætter med at tease udvalgte sange som “Shameless,” “Liar,” “Cry For Me,” og “Easy” fra hendes længe ventede andet album ROMANCE. Når man forudbestiller albummet, vil fans med det samme få adgang til downloads af “Señorita,” “Shameless,” “Liar,” “Cry For Me,” og “Easy” samt det helt nye track “Living Proof.”

For mere info. besøg

Billetpriser: PL1 sidde: 500,- / PL2 stå: 450,- / PL2 sidde: 450,- / PL3 sidde: 375,- / PL4 sidde: 300 kr. + gebyr.

Billetsalget starter fredag 29. november kl. 10.00

Europa Tour | 2020

26th May – Oslo, Spektrum – Norway
28th May – Copenhagen, Royal Arena – Denmark
30th May – Berlin, Mercedes Benz Arena – Germany
1st June – Birmingham, Resorts World Arena – UK
2nd June – Leeds, First Direct Arena – UK
4th June – Manchester, Manchester Arena – UK
8th June – Dublin, 3Arena – Ireland
9th June – Glasgow, The SSE Hydro – UK
11th June – London, The O2 – UK
14th June – Antwerp, Sportpaleis – Belgium
15th June – Amsterdam, Ziggo Dome – Holland
17th June – Paris, Accorhotels Arena – France
18th June – Cologne, Laxness Arena – Germany
23rd June – Zurich, Hallenstadion – Switzerland
24th June – Milan, Forum – Italy
30th June – Barcelona, Palau Sant Jordi – Spain
1st July – Madrid, Wizink Center – Spain

Om Camila Cabello:

Den flere gange Grammy nominerede cubanskfødt sangerinde og sangskriver Camila Cabello (Epic Records / SYCO) udgav sit debut-soloalbum, CAMILA i januar 2018 med flotte anmeldelser. Det debuterede på førstepladsen på Billboard 200-listen samtidig med at hendes single “Havana” nåede #1 på Billboard Hot 100, hvilket gjorde Camila til den første soloartist i næsten 15 år til at gå #1 på Hot 100, Billboard 200 og Artist 100 hitlisten i samme uge.

Det RIAA-platincertificerede album, CAMILA, debuterede som #1 på 110 iTunes-lister rundt om i verden og slog rekorden for flest #1-positioner for et debutalbum i iTunes-historie. Camila blev også #1 på Spotify verden over. I slutningen af 2018 blev Camila nomineret til to Grammy-awards, “Bedste popvokalalbum” for albummet, CAMILA, og “Bedste Pop-solo-performance” for “Havana” (Live). Hun modtog priser for Årets Kunstner og Årets Video for sit hit “Havana” ved Video Music Awards 2018.

Efter fire år i gruppen Fifth Harmony begyndte hun sin solokarriere og udgav sit RIAA 9 x platin kæmpehit ”Havana” i august 2017, og opnåede #1 pladsen på radio pop-hitlisten, som markerede det andet top 40 #1 hit som solokunstner.

Endvidere er “Havana” gået #1 på iTunes’ samlede top songs liste, #2 på Spotify Global-listen og nåede #1 i 80 lande verden over. “Havana” er den første sang af en kvindelig kunstner, der er gået #1 på Billboard’s Adult Contemporary, Popsongs samt Rhythmic Songs listerne i 22 år, den har ifølge Nielsen Music opnået over 1,1 milliarder on-demand US streams og ligget længst tid på førstepladsen på Pop Songs af nogen kvindelig kunstner siden 2013.

”Havana” blev den mest streamede sang nogensinde af en kvindelig kunstner og var #1 track i 2018 globalt. Hendes tredobbelte-platin-single “Never Be The Same” blev udgivet i januar 2018 og peakede i top 10 på Billboard Hot 100-listen. Camila er den første kunstner i historien til at have to multi-format #1 singler som er de to første singler fra hendes debutalbum.

Camila havde tidligere opnået et hitlistetoppende smash med sit dobbelt platin-certificerede hit “Bad Things” med MGK. Tracket genererede over 400 millioner on-demand-streams. Som et resultat af dens succes blev hun den femte kvindelige kunstner, til at gå #1 på Pop-songs-listen med og uden en gruppe.

Camila udgav det globale megahit “Señorita” med Shawn Mendes i juni 2019, som debuterede som #1 på iTunes over hele verden og slog Spotifys rekord for den største debut fra en mandlig/kvindelig duet i historien, det er i øjeblikket den mest streamede sang overhovedet, der er udgivet på Spotify dette år globalt set. “Señorita” markerer Camilas anden #1 på Hot 100 og fjerde #1 på Pop Radio.

Camila er i øjeblikket den mest aflyttede kvindelige kunstner i verden på Spotify og slog rekorden for den mest aflyttede månedlige artist for en kvindelig kunstner i Spotifys historie. Hun er den første kvindelige kunstner siden Adele, til at lægge #1 på Billboards Hot 100, Billboard 200 og Artist 100 hitlister på samme tid.

Camila vandt 2 x Latin Grammy Awards ved ceremonien i 2019 for tracket ‘Mi Persona Favorita’ med Alejandro Sanz (Best Pop Song & Record of the Year). I november 2018 blev Camila udnævnt til den nye ambassadør for Save the Children. Hun er ved at klargøre til sin skuespillerdebut med hovedrollen i Sony Pictures’ ‘CINDERELLA’, der udkommer 5. februar 2021. Filmen vil være instrueret af Kay Cannon og produceret af James Corden og Leo Pearlman.

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners