KEHLANI & G-EAZY har släppt “Good Life” från kommande Fast & Furious 8: The Album

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Kehlani och G-Eazy har teamat upp på “Good Life” som kommer finnas på det kommande albumet Fast & Furious 8: The Album. Låtarna som släppts från albumet har hittills fått stor uppmärksamhet i media och framförallt första singeln “Go Off” med Lil Uzi Vert, Quavo och Travis Scott. Nya exklusiva singlar och videos kommer släppas varje vecka tills dess att både filmen och albumet släpps fredagen den 14 april.

Atlantic Records och Universal Pictures fortsätter den historiska lanseringen av Fast & Furious 8: The Album med en ny storsäljande singel och video; “Good Life” av G-Eazy och GRAMMY®-nominerade R&B stjärnan Kehlani. Låten släpps i samband med en video som innehåller exklusiva bilder och scener från kommande filmen Fast & Furious 8. “Good Life”-videon kan du se nedan och har även delats på den officiella “Fast and Furious”-sidan på Facebook som har nästan 60 miljoner likes.

“Kehlani is one of my favorite people on earth. She’s incredibly talented but beyond that she has a special soul,” berättar G-Eazy. “It’s easy for us to work together because we go way back, that’s one of my closest homies. She has a great energy and this song is all about that.”

“Collaborating with G is always special because it’s deeper than music, it’s friendship, it’s wanting a day-one to succeed alongside you… succeeding with family,” säger Kehlani. “Being a part of the album and the Fast and Furious franchise is an honor. As not only a fan of great action films, but a super fan of this specific franchise, I honestly couldn’t even believe I was chosen. I grew up watching the Fast and Furious films, waiting for the next one with my little siblings. It really brought us together. And the music video has all the amazing elements the films have: dope cars, real friendship, cool cities and kick-ass individuals.”

“Good Life” är en uppföljning till G-Eazys platinacertifierade album When It’s Dark Out som debuterade som nr.1 på Billboards “Top R&B/Hip-Hop Albums” och “Top Rap Album” vid releasen 2015. Skivan innehåller 4x-platina certifierade smashen “Me Myself & I” (Feat. Bebe Rexha), som gjort global succé och har fått mer än 1 miljard streams över hela världen. GRAMMY®-nominerade Kehlani släppte nyligen sitt kritikerrosade debutalbum SWEETSEXYSAVAGE med hitsinglar som “Distraction” och “CRZY” – som gjorde en fenomenal debut vid releasen i januari 2017 och gick in på Soundscan/Billboard 200 som nr.3 och som nr.1 på “Top R&B/Hip-Hop Albums”.

Under de senaste två veckorna, sedan tillkännagivandet av Fast & Furious 8: The Album den 3 mars, har låtarna fått stor uppmärksamhet över hela världen. De två släppta singlarna “Go Off” av Lil Uzi Vert, Quavo & Travis Scott samt den spanska versionen av “Hey Ma” (Feat. Camila Cabello) av Pitbull & J Balvin har streamat/setts mer än 37 miljoner gånger på bara två veckor. “Hey Ma” (Feat. Camila Cabello) släpptes förra fredagen och är ett samarbete mellan Latin GRAMMY®Award-vinnande stjärnan J Balvin och den GRAMMY® Award-vinnande internationella musikikonen Pitbull. Låten sköt i höjden och hamnade nr.1 på iTunes i hela tio länder (bland annat på US Latin Chart) och låg även placerad på Top 10 i 22 länder runt om i världen.

Fast & Furious 8: The Album innehåller 13st nya singlar speciellt framtagna för filmen. Enastående samarbeten mellan Young Thug, 2 Chainz, Wiz Khalifa, Jeremih, Ty Dolla $ign, Sage The Gemini, PnB Rock, Kodak Black och A Boogie Wit Da Hoodie. Exklusiva nya låtar från Migos, Post Malone, 21 Savage, Lil Yachty, Kevin Gates med flera spetsar den stjärnspäckade samlingen av världsartister.

Albumet markerar återkomsten av det enormt framgångsrika samarbetet mellan Atlantic Records och Universal Pictures. De två företagen slog sig tidigare ihop för Furious 7: Original Motion Picture Soundtrack som visade sig göra succé på musiklistorna världen. Den toppade SoundScan/Billboards 200 när den hamnade som nr.1 på iTunes Stores Top Albums i 77 länder. Skivans starkaste levererans görs av Wiz Khalifa och Charlie Puth med deras känslomässiga tribute “See You Again”. Låten har officiellt skrivits in i historieböckerna som en av decenniets största singlar. Den toppade Billboards Hot 100 i 12 veckor och är nu 7x platina-certifierat med över 5 miljarder streams. Den gripande videon överstiger 2,5 miljarder enskilda views – den allra första hip-hop videon som uppnått miljard-view milstolpen och YouTubes näst mest sedda video genom tiderna!

Fast & Furious 8: The Album producerades av Warner Music Groups egna Mike Caren (GRAMMY®-nominerad producent och Creative Officer på Warner Music Group samt VD för både Artist Publishing och Partner Groups) tillsammans med Kevin Weaver (Atlantic Records President of Film and TV och GRAMMY® Award–vinnande producent). Tidigare har duon samarbetat på hyllade Furious 7 och multi-platina singeln “See You Again” och även på albumet och låtarna till filmen Suicide Squad. Mike Caren har signat fler än 20 st guld –och platina säljande artister som bland annat Trey Songz, T.I., FloRida och Wiz Khalifa. Fem gånger GRAMMY®-nominerade Kevin Weaver har varit rodret för Atlantic Records Film/TV och haft massiva framgångar i mängder av olika projekt. Höjdpunkterna innehåller bland annat soundtrack/singlarna på Furious 7 och multi-platina singeln “We Own It” av Wiz Khalifa och 2 Chainz från Fast & Furious 6.

Fast & Furious 8
I hälarna på 2015’s Furious 7, som blev en av de snabbaste filmerna att nå 1 miljard US-dollar, kommer nu det senaste kapitlet i en av tidernas mest populära filmserier – Fast & Furious 8.

Dom och Letty är på smekmånad och Brian och Mia har lagt ner spelet. De verkar ha hittat ett sken av det som kan kallas för ett normalt liv. Men, när en mystisk kvinna (Oscar® vinnande Charlize Theron) förför Dom in i en värld av kriminalitet som han inte verkar kunna fly ifrån och samtidigt sviker han sina allra närmsta. De kommer nu ställas inför prövningar som kommer att testa dem som aldrig tidigare. Från stranden på Kuba, gatorna i New York City till de isiga slätterna utanför det arktiska havet kommer vår elitstyrka korsa världen för att stoppa en anarkist från att starta ett globalt kaos… och ta hem mannen som en gång gjorde dem en familj.

Vin Diesel får sällskap av de återkommande skådespelarna Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky och Kurt Russell. Förutom Theron, välkomnar serien nykomlingana Scott Eastwood och Oscar®vinnaren Helen Mirren. Filmen är regisserad av F. Gary Gray (Straight Outta Compton) och producerad av Neal H. Moritz, Michael Fottrell och Diesel.

Fast & Furious 8: The Album
1) Young Thug, 2 Chainz, Wiz Khalifa & PnB Rock – Gang Up
2) Lil Uzi Vert, Quavo & Travis Scott – Go Off
3) G-Eazy & Kehlani – Good Life
4) PnB Rock, Kodak Black & A Boogie Wit da Hoodie – Horses
5) Migos – Seize The Block
6) YoungBoy Never Broke Again – Murder (feat. 21 Savage) [Remix]
7) Bassnectar – Speakerbox (feat. Ohana Bam & Lafa Taylor) [F8 Remix]
8) Post Malone – Candy Paint
9) Kevin Gates – 911
10) Lil Yachty – Mamacita (feat. Rico Nasty)
11) Jeremih, Ty Dolla $ign, & Sage The Gemini – Don’t Get Much Better
12) Pitbull & J Balvin – Hey Ma (feat. Camila Cabello) [Spanish Version]
13) Pinto “Wahin” & DJ Ricky Luna – La Habana (feat. El Taiger)
14) J Balvin & Pitbull – Hey Ma (feat. Camila Cabello)

© Warner Music
 

print

Våra samarbetspartners