ANDREAS MOE är tillbaka med singeln ”Bus Stop” från kommande EP som släpps i augusti

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag den 19 maj släpper Andreas ”Bus Stop” som är det första vi får höra från musiken som släpps i år. Han är precis hemkommen från Europa där han var support till John Mayers turné, spelade bl.a. på O2 Arena i London och Globen i Stockholm.

Andreas om låten:
– Jag är väldigt stolt över att släppa ”Bus stop”, jag är också väldigt stolt över mig själv att jag gör det. Låten handlar om alla beslut du tar och inte tar i livet. Det känns för mig som att alla på något sätt sitter vid en busshållplats, ibland glada, ibland ledsna. Ibland med familj och vänner och ibland ensamma, ibland med känslan av att du behöver något nytt i ditt liv. Bussar och möjligheter kommer alltid passera och stanna ett ögonblick framför dig men för många av oss så krävs det mer än bara en instinkt att kliva ombord och ta den möjligheten med båda händerna, det krävs faktiskt en hel del mod och ibland också ännu mer tro.

Lyssna

”Bus stop” är skriven av Andreas Moe tillsammans med David Björk, Jon Eyden och Sharon Vaughan. Och den är producerad av Andreas och David Björk.

Den 19 maj släpps singeln ”Bus Stop” från kommande EP som släpps efter sommaren.

Med tre hyllade EP:s släppte Andreas Moe under 2015 sitt debutalbum ”Before The Rumble Comes” och åkte ut på stor Europaturné. Han headlineade inget mindre än tre turnéer under 2015 och 2016 och har nu gjort sig ett namn bland musikscenen i Europa.

Mer om Andreas:
Andreas Moe var 17 år och gick tvåan på Rytmus gymnasium när han en dag fick två låtar skickade till sig via MSN: ”Neon” och ”Why Georgia”. Artisten var John Mayer och Andreas blev besatt av musiken. Han sprang till musikaffären och köpte sin första riktiga akustiska gitarr, printade ut alla John Mayers texter och analyserade innehållet och låttitlarna noggrant.

8 år senare uppträdde Andreas Moe som förband åt John Mayer inför ett slutsålt O2 Arena i London och ett fullsatt Globen i Stockholm.
https://www.facebook.com/andreasmoemusic
https://www.instagram.com/andreasmoe/
https://twitter.com/andreasmoemusic
https://www.youtube.com/user/DreasMoeMusic

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners