MARGARET är tillbaka efter förra sommarens stora succé

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Margaret, Polens största popstjärna, är nu tillbaka – med singeln ”What You Do”. Margaret blev känd i Sverige förra sommaren när hon släppte ”Cool Me Down”, en låt som låg högt på topplistorna och spelades flitigt på radio.

– Det känns jätteroligt att släppa en ny singel i Sverige, jag blev väldigt varmt mottagen förra sommaren och det är jag väldigt glad över, säger Margaret. Jag älskar Sverige! Jag hoppas publiken kommer gilla musikvideon till ”What You Do”, det var väldigt roligt att jaga bad guys bland ruiner i Marocko.

Margarets debutsingel ”Thank You Very Much” släpptes 2013 och blev direkt en hit i flera länder, låten låg bland annat topp 10 i Italien och topp 20 i Tyskland. Efter succén med ”Cool Me Down” förra året har hon spenderat mycket tid i USA och England för att hitta inspiration och skriva låtar. Förutom sångare och låtskrivare är Margaret kläddesigner och välkänd för sina sin speciella och innovativa klädstil.

Missa inte den dataspels-inspirerade musikvideon till ”What You Do”, se den nedan.

Lyssna på ”What You Do” här.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners