​SAMIR & VIKTOR är tillbaka för att erövra sommaren!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Äntligen är det dags för en ny sommarplåga från Samir & Viktor. Låten ”Kung” kommer återigen sätta dem på tronen och regera den svenska sommaren. Samir & Viktor har än en gång teamat upp med den legendariska låtskrivaren Fredrik Kempe, resultatet är ”Kung” – den perfekta partylåten för studentflaket.

– Vi har jobbat länge med att hitta rätt låt, nu känner jag att vi har den, berättar Samir. Vem gillar inte att leva livet som en kung?

– Jag tycker att det ska bli så sjukt roligt att köra igång med en ny låt inför sommaren, säger Viktor. Jag hoppas såklart folk ska tycka om ”Kung”, jag älskar den!

Samir & Viktor (Samir Badran och Viktor Frisk) har under de senaste åren haft stora hits med låtarna “Success”, “Groupie”, “Saxofuckingfon” och förra året medverkade de i Melodifestivalen med ”Bada nakna”, en låt som direkt gick in som #1 på Spotify. Deras låtar har tillsammans streamat över 100 miljoner gånger på Spotify, och de senaste två åren har de stått för sommarens stora hit – och nu är det åter dags för Samir & Viktor att erövra den svenska sommaren: med nya singeln ”Kung”.

Musikvideon till ”Kung” har SKAM-tema och spelades in på en russebuss, videon släpps på söndag. Men redan idag kl 15.00 kan ni se den på Warners Musics Snapchat. Missa inte: warnermusicswe.

Lyssna på ”Kung” här.

På söndag ser vi dem uppträda på TV4 Nyhetsmorgon.

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners