ALBIN WASS släpper Radio

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter att i snart tio år ha jobbat med teater i olika sammanhang tar Albin Wass nu steget ut i musikvärlden med sin nya singel ”Radio”. Albin menar att låten handlar om att se och höra vilka signaler personer sänder ut, och ibland acceptera att man får släppa sitt ego för en stund. “Radio” har efter bara 2 veckor över 10k unika lyssnare och har backning av bloggar som The Drunken Coconut (41k följare), Future House Cloud (32k följare) och Scandipop (7k följare).

”Radio” är skriven och producerad av Anton Josefsson (MVRE, Thomas Sekelius), Gustaf Redmo, August Green (Patryk Kumor) & Johannes Timander, samt mastrad av Lars Norgren (Tove Lo, Sabina Ddumba). Låten distribueras internationellt via den nystartade labeln Jovian Productions.

© Mars Music

print

Våra samarbetspartners