SKARLETT RIOT släpper Feel (remix av ZARDONIC)

Klicka på bilden, för att se hela bilden

SKARLETT RIOT har tagit rock-scenen med storm med sin starka riff-ledda sånger, blödande melodier och hårda sound. Lägg till en stark känsla för medryckande hooks, en begåvad sångerska med en stor röst och du har ett band som inte bara har mycket attityd utan även de rätta låtarna för att backa upp dem. Nu kommer Skarlett Riot släppa en ny singel med den venezuelanska keyboardisten, DJ:n, kompositören och producenten Zardonic som har gjort en remix av låten “Feel”.

“Låten “Feel” handlar om ett ungt par som till en början var oskiljaktiga, men så småningom växer isär med tiden. Videon visar upp den hjärtesorg, bedrövelse och ånger som vi alla känt någon gång under våra liv.” // Skarlett Riot

Med remixen av “Feel” har Zardonic tagit låten till en helt annan nivå och genre. Originallåten är den första från Skarlett Riots kommande album som kommer släppas hösten 2017.

Zardonic är mest känd för att göra tung EDM. Han är utnämnd till Venezuelas bästa DJ med låtar som kommit högst upp på Beatports Drum & Bass-listor och listorna för Amazons bästsäljare av hårdrock och metal. Hans DJ-mask är en av top 10 i världen och han är med som en spelbar karaktär i spelet “Warlocks Vs Shadows”. Zardonic har tidigare jobbat med Despotz Records där han har gjort framgångsrika remixer av låtar med Sonic Syndicate, The Unguided och Nightrage.

Skarlett Riot har tidigare imponerat publiken på Download Festival där de fick 4KKKK i en live-recension i live KERRANG!. De har spelat på Leeds och Reading Festival, Metal Female Voices Festival, Bloodstock, Hard Rock Hell, Camden Rocks, Steelhouse, Takedown, Giants Of Rock, S.O.S och många andra stora festivaler. SKARLETT RIOT har i och med sitt ständiga turnerande delat scen med band som Funeral For A Friend, Deaf Havana, The Darkness, Wednesday 13, Heaven’s Basement, Kamelot, Gus G, Devilskin, Hammerfall, Glamour Of The Kill, Leaves’ Eyes och många fler.

Lineup:
Skarlett – Lead Vocals/Guitars
Danny – Guitars/Backing Vocals
Martin Shepherd – Bass/Backing Vocals
Luke – Drums

© Despotz Records AB

print

Våra samarbetspartners