SKARLETT RIOTS – Feel, första singeln från brittiska bandet kommande album

Klicka på bilden, för att se hela bilden

SKARLETT RIOT har tagit rock-scenen med storm med sin starka riff-ledda sånger, blödande melodier och hårda sound. Lägg till en stark känsla för medryckande hooks, en begåvad sångerska med en stor röst och du har ett band som inte bara har mycket attityd utan även de rätta låtarna för att backa upp dem. Nu släpper de här britterna singeln “Feel” som blir första singeln från det kommande albumet som beräknas komma hösten 2017.

“Låten “Feel” handlar om ett ungt par som till en början var oskiljaktiga, men så småningom växer isär med tiden. Videon visar upp den hjärtesorg, bedrövelse och ånger som vi alla känt någon gång under våra liv.” // Skarlett Riot

Bandet har imponerat publiken på Download Festival där de fick 4KKKK i en live-recension i live KERRANG!. De har spelat på Leeds och Reading Festival, Metal Female Voices Festival, Bloodstock, Hard Rock Hell, Camden Rocks, Steelhouse, Takedown, Giants Of Rock, S.O.S och många andra stora festivaler. SKARLETT RIOT har i och med sitt ständiga turnerande delat scen med band som Funeral For A Friend, Deaf Havana, The Darkness, Wednesday 13, Heaven’s Basement, Kamelot, Gus G, Devilskin, Hammerfall, Glamour Of The Kill, Leaves’ Eyes och många fler.

Lineup:
Skarlett – Lead Vocals/Guitars
Danny – Guitars/Backing Vocals
Martin Shepherd – Bass/Backing Vocals
Luke – Drums

Copyright © 2017 Despotz Records

print

Våra samarbetspartners