REIN: Ny singel från electropunk artisten – mer personlig än någonsin!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 19/5 kommer 5-spårs EPn ”FREEDOOM” från en av landets mest hyllade och samtidigt viktigaste nya artister. HYMN skrev ”det går inte att sätta ord på hur mycket vi behöver REIN i gubbväldet 2017” och kallat henne för ”en ostoppbar bulldozer med karisma”. ”C.A.P.I.T.A.L.I.S.M” är första singeln ut och en låt som spelats live sedan tidigt 2017 och omfamnats till 100% av alla fans på senaste klubbturnén. En låt lika politisk som catchy och ett viktigt statement i det samhälle vi nu lever i. Rein själv säger; “Vi måste ifrågasätta det monetära systemet. Det är den yttersta boven till precis allting som hänt och händer i vårt samhälle. Kapitalismen delar upp vinnare och förlorare och gör mänskligt liv till siffror i en balansräkning.”

Lyssna in er på valfri digital platform

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners