LYSA släpper nya singeln “Sober”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Bakom artistnamnet LYSA står Lisa Maria Jönsson vars musikaliska rötter sträcker sig till hemstaden Jönköpings gospel-körer där hon började sjunga redan som 7 åring. Musiken har alltid varit hennes självklara val och för två år sen bytte hon Jönköping mot Stockholm för att satsa helhjärtat.

Det behövdes inte mer än ett möte för att hon skulle inleda ett samarbete med Moon Man Records och hennes första inspelning blev att lägga vokalerna på PLUTO´s “Feel the Fire – Breathe Vocal Mix”.

I slutet på mars släppte LYSA sin första singel under eget namn – “Beats & Battle Drums” på Moon Man Records, debuten har nära 300.000 spelningar på Spotify och plockades upp av bl.a. Line of Best Fit.

Nu följer LYSA upp med nya singeln “Sober” som släpps i samarbete mellan Warner Music och X-records. “Sober” bygger vidare på soundet från “Beats and Battle Drums”, pop gjord för klubben med LYSAs unika röst i centrum.

Under våren 2017 är LYSA även med i tv-programmet Paradise Hotel.

Lyssna på “Sober” nu!

Facebook
Instagram

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners