JOE BONAMASSA släpper video för Song Of Yesterday från kommande Live At Carnegie Hall

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Joe Bonamassa Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening släpps den 23 juni

Den 21 och 22:a januari förra året spelade Grammy-nominerade rock- och bluesgitarristen, sångaren och låtskrivaren Joe Bonamassa två unika akustiska konserter på anrika Carnegie Hall i New York. Båda konserterna spelades in och sammanställdes till Joe Bonamassa Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening. Utgåvan innehåller annorlunda arrangemang i akustisk sättning av en rad av Bonamassas klassiker tillsammans med nya låtar och sådana han aldrig tidigare spelat live. Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening släpps 23 juni som dubbel-CD, dubbel-DVD, Blu-ray och trippel-LP.

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners