JOE BONAMASSA släpper ny video från kommande Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Den 21 och 22:a januari förra året spelade Grammy-nominerade rock- och bluesgitarristen, sångaren och låtskrivaren Joe Bonamassa två unika akustiska konserter på anrika Carnegie Hall i New York. Båda konserterna spelades in och sammanställdes till Joe Bonamassa Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening. Utgåvan innehåller annorlunda arrangemang med akustisk sättning av en rad av Bonamassas klassiker tillsammans med nya låtar och sådana han aldrig tidigare spelat live. Live At Carnegie Hall – An Acoustic Evening släpps 23 juni som dubbel-CD, dubbel-DVD, Blu-ray och trippel-LP.

Konserterna ingick in en speciell akustisk mini-turné i början av förra året då Bonamassa åkte runt med en antal renommerade musiker som den kinesiske erhuspelaren och cellisten Tina Guo, den egyptiske slagverkaren Hossam Ramzy, som bl a spelade på Page & Plants No Quarter, Reese Wynans (piano), Anton Fig (trummor), Eric Brazilian (mandolin, nyckelharpa, saxofon, akustisk gitarr och sång) samt den australiska sångartrion Mahalia Barnes, Juanita Tippins och Gary Pinto.

“Trots att detta varit mitt mest ambitiösa projekt någonsin så tycker jag resultatet blev långt över förväntan. Det var en typisk knäppa Joe-kväll.” (Joe Bonamassa)

© Mascot Label Group Scandinavia

print

Våra samarbetspartners