HARRY STYLES släpper debutsingeln “Sign of the Times” idag – världspremiär

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Idag släpper Harry Styles debutsingeln “Sign of the Times”. Låten är producerad av Jeff Bhasker tillsammans med Alex Salibian och Tyler Johnson. Harry Styles har själv varit med och skrivit “Sign of the Times”.

Musikvideon till singeln släpps senare under april månad. Videon är inspelad i Skottland vid Island of Skye och är regisserad av franska regissören/musikern Yoann Lemoine.

Lördagen den 15 april gästar Harry Styles TV-showen Saturday Night Live och för första gången under deras 42 säsonger så kommer showen att direktsändas samtidigt över hela USA och de olika tidszonerna. 21 april gästar Harry Styles BBC-talkshowen The Graham Norton Show där han uppträder live.

Lyssna på “Sign of the Times”:

Hemsida
Facebook
Instagram
Twitter

© Sony Music

print

Våra samarbetspartners