ELIAS släpper ny singel “Thinking Of You”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

För två år sedan klev Elias fram på den svenska och internationella musikscenen med debutsingeln ”Revolution”, en låt som fångade både publik och kritikers hjärtan. Elias blev den andra debutanten någonsin att uppträda på TV-programmet ”Skavlan”, låten hördes i trailern för den amerikanska filmen ”Birth of A Nation” och blev grundbulten till Cullbergbalettens senaste föreställning ”Protagonist”. Även Spotify gav Elias kärlek och han valdes till en av deras Spotlight artister för 2016. På Grammisgalan 2016 framförde Elias ”Revolution” samt var nominerad till ”Årets Nykomling” trots att debut EPn ”Warcry” släppts bara två månader tidigare. I somras gav sig Elias ut på en omfattande turné runt om i Europa.

Den 28 april släpper Elias nya singeln “Thinking Of You” som liksom ”Revolution” är skriven tillsammans med Joel Sjöö och HYENA samt producerad av HYENA.

– Jag skrev “Thinking Of You” som en process av ett avsked. Ett slut på en tid som varit och ett hejdå till någon som betytt mycket för mig. Någon som på sätt och vis har haft makt över mig. Denna någon kommer alltid finns kvar men bara som ett minne av en annan tid, beskriver Elias.

Elias debutalbum släpps hösten 2017.

Lyssna på “Thinking Of You” här

© Warner Music Sweden

print

Våra samarbetspartners