DON BRYANT släpper Dont Give Up On Love den 12 maj

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Det är inte så att Don Bryant bara dykt upp nu, han har alltid funnits och varit en del av musikhistorien. Don började redan i tonåren som både artist, producent och låtskrivare för Hi Records på 60-talet.

Don är gift med Ann Peebles sedan tidigt 70-tal och de har skrivit många låtar ihop, b la ”I cant stand the rain”. Den här skivan, ”Dont give up on love” är en hyllning till hans fru Ann, och den första skivan som Don släpper på några årtionden.

Ann fick en stroke 2012 vilket ledde till att paret var tvungna att sluta turnera, när Don helt plötsligt fick massa tid över och började han hänga i studion, spela och skriva igen och resultatet blev denna fantastiska skiva.

Gammal eller ung, det spelar ingen roll. Don Bryant är en veteran som tilltalar alla generationer med sin fina röst och smooth soul.

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners