PRIEST släpper Reloader

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“In times when terror, stupidity and deceit cast a black shadow over the world, we must remember that there´s always a flipside. By running endless calculations and processing ridiculous amounts of data, we´ve come to but one conclusion.”

Priest återvänder med sin andra singel ‘Reloader’. Deras mörkar, monotona och storslagna debut ‘The Pit’ uppmärksammades stort och har till dagens datum streamats över 160.000 gånger. Nya singeln kan beskrivas mer som en elektronisk ballad och visar upp lite av den bredd vi kan förvänta oss av debutalbumet som är beräknat att släppas i höst.

Reloader är b-sidan på ‘The Pit’ 7″ vinylen som släpps den 17th of april på Lövely Records.

Priest på Facebook
Lövely Records på Facebook
Lövely Records Hemsida

© Lövely Records

print

Våra samarbetspartners