COLTER WALL släpper Colter Wall 12 maj

Klicka på bilden, för att se hela bilden

“Colter sings and writes songs in ways seemingly lost in time. There is an agelessness about him so unusual in someone so young” – Rick Rubin

“Colter Wall is bar-none the best young singer-songwriter I’ve seen in twenty years.” – Steve Earle

Nykomlingen Colter Wall från Saskatchewan, Kanada släpper sitt första och självbetitlade fullängdsalbum 12 maj via Young Marys Record Co / Thirty Tigers. Han har fått väldigt mycket uppmärksamhet och idel lovord. Rolling Stone hade med Colter på sin lista över ”10 nya countryartister du bör känna till”.

Endast 21 år gammal, men Colters röst och sound låter äldre än så. Oldschool country när den är som bäst. Folk/Bluegrass gitarr och banjo ihop med en fantastisk röst som skvallrar om en hel del whiskey och cigaretter, som passar perfekt till hans starka historieberättande texter.

Motorcycle är första singeln från kommande skiva och finns på Spotify att avnjutas

2015 ”Imaginary Appalachia” EP Windrow

© Border Music Distribution

print

Våra samarbetspartners