DANIEL LANOIS – Den kanadensiske musikern och producenten till Göteborg i sommar!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Daniel Lanois är en legendarisk producent och har arbetat med idel storheter, bland dem Bob Dylan, Neil Young, Emmylou Harris och Peter Gabriel. Tillsammans med Brian Eno har han också producerat U2’s ”The Joshua Tree” och ”Achtung Baby”. Men det är som låtskrivare, gitarrist och sångare vi nu välkomnar honom till Göteborg och Pustervik den 8 augusti för hans enda Sverigespelning i år.

Lanois är en ljudkonstnär med en exceptionell experimentlusta som fortfarande brinner lika starkt och skapar musik lika vacker och ny som alltid. Han växte upp i Hull, Quebec, där musiken präglade hans uppväxt i en musikalisk familj.

I höstas släppte han sitt tolfte album “Goodbye to Language”, vilket bär en ljudbild från barndomens musik vidare genom sitt tidigare samarbete med Eno, men äger också stråk av futurism och genomsyras av det naturliga flow bara någon djupt rotad i musiken kan åstadkomma. Känslan i musiken öppnar fortfarande dörrar till det okända, och vi vet att det är från en scen hans genialitet gör sig allra bäst.

Passa på att uppleva denne musikaliske magiker i Göteborg i sommar!

DATUM
8/8 – Pustervik, Göteborg

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners