HEAVY TIGER och RAVEN EYE öppnar för KISS

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Snart kommer ett av världens mest inflytelserika band genom tiderna till Sverige. KISS spelar på Tele2 Arena i Stockholm den 6 maj och på Scandinavium i Göteborg den 10 maj. Nu är det klart att de får sällskap av Raven Eye som både i Stockholm och Göteborg agerar förband, och i Stockholm får vi dessutom se svenska Heavy Tiger.

Konserten i Göteborg är helt slutsåld, och konserten i Stockholm är även den slutsåld inom kort. Så passa på nu om du vill garantera en plats i publiken denna kväll!

Raven Eye från England öppnar för KISS på 14 konserter runt om i Europa. Det känns extra kul att i Stockholm nu även kunna presentera svenska succégruppen Heavy Tiger. Med musikaliska influenser från 60-70-talets rock och en kompromisslös attityd är Stockholmstrion aktuella med albumet ”Glitter” som precis har släppts. Sedan tidigare är de klara för Sweden Rock, Peace&Love och Trästocksfestivalen – nu kan de alltså addera Tele2 Arena den 6 maj och förband till självaste KISS på listan för gig 2017.

Vi ses snart!

DATUM
6/5 – Tele2 Arena, Stockholm
10/5 – Scandinavium, Göteborg

© Live Nation

print

Våra samarbetspartners