REBECCA & FIONA klara för Grönans Stora Scen

Klicka på bilden, för att se hela bilden

De är en av Sveriges hetaste DJ-duos som turnerat världen över och spelat sida vid sida med bland andra Tiesto, Steve Angello och Axwell på stora festivaler som Electric Daisy Carnival, Beyond Wonderland och Tomorrowland. Den 14 september förvandlas området framför Stora Scen till ett enormt dansgolv, då vi välkomnar Rebecca & Fiona tillbaka till Gröna Lund.

Rebecca & Fiona lade grunden till sin karriär på EDM-scenen 2010 med sin första singel ”Luminary Ones” och har sedan dess befäst sin ställning som Sveriges främsta festexperter. Med singlarna ”Sayonara”, ”Drugstore Lovin’” och ”Shotgun” har duon tagit ett kliv från den elektroniska dansmusiken och in i popmusikens universum. Men trots att de numera också står på scenen med mickar i handen framför ett band, är de fortfarande trogna deras kärna – en fullkomligt kompromisslös attityd och ständig eufori. De har förvandlat marken framför Stora Scen till dansgolv både 2012 och 2014. Den 14 september när höstmörkret lagt sig över tivolit, låter vi Rebecca & Fiona öppna dansgolvet framför Stora Scen för en tredje gång.

© Gröna Lund

print

Våra samarbetspartners