MOMENTS ögonblick är här

Klicka på bilden, för att se hela bilden

MOMENT är en trio bestående av vännerna Rasmus, Joel och Jacob som skriver och producerar sin egen musik. Bandet har tidigare haft rotation på P3 med låten ”Sorry For You” och har nu uppdaterat sitt sound med sin förkärlek för tunga syntar, hookiga refränger och popmelodier som andas 80-tal.

”Indigo” är inspirerad av Netflix-serien ”Stranger Things”, både i form av seriens olycksbådande soundtrack och även av handlingen där en främmande livsform kommer till jorden och blir helt mållös när den för första gången upplever kärlek. ”Indigo” har starka 80-tals referenser med en virvlande synth som stöder verserna och en mörk dramatik som andas Depeche Mode i refrängen.

– Det är nästan ett år sedan vi släppte musik senast, berättar Ramus. Det känns fantastiskt att få vara tillbaka med en låt som verkligen representerar det nya MOMENT och allt vi gått igenom det senaste året.

Lyssna på “Indigo”

Uppföljande singeln “All This Time” kommer innan sommaren.

– ”All This Time” har samma känsla som ”Indigo” men är mycket mer funkig. Så fort refrängen drar igång vill man börja dansa, säger Jacob.

© Warner Music

print

Våra samarbetspartners