VINTERGALAN 2017 tillbaka till Malmö Arena den 1 & 2 december!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Vintergalan 2017 åter till Malmö Arena – i år med artisterna Jerry Williams, Alcazar, Orup, Sarah Dawn Finer, Eric Saade, Mariette samt magikerna Brynolf & Ljung. För regin står Jennie ”Bounce” Widegren och Jenny ”Velvet” Petersson.

Traditionen med julfirande i Malmö Arena fortsätter och vi ser fram emot att åter igen få sprida julstämning till alla våra gäster. Vi garanterar er en helkväll med underhållning från ankomst till hemgång där kvällens höjdpunkt är den spektakulära galashowen med toppartister och dansare.

Malmö Arena erbjuder biljetter med mat & dryck innan showen eller endast showbiljett. I våra matbiljetter som finns i olika kategorier ingår glöggmingel, garderob, Malmö Arenas julbuffé med dessert- och godisbuffé samt den stora galashowen.

Vintergalan arrangeras av Malmö Arena i samarbete med Blixten & Co och Lifeline Entertainment.

www.malmoarena.com
Instagram @malmoarena
www.vintergalan.se
Instagram @vintergalan

© Malmö Arena

print

Våra samarbetspartners