MIN PAPPA TONI ERDMANN bland Universal Sony Pictures Home Entertainments aprilnyheter

Klicka på bilden, för att se hela bilden

MIN PAPPA TONI ERDMANN
Winfried bestämmer sig för att tina upp sin frostiga relation med dottern Ines genom att överraska henne med ett spontanbesök. Men Ines har fullt upp med att sy ihop ett komplext affärsprojekt, så att ta hand om sin skojfriske far är inte något hon prioriterar. Winfried tänker dock inte ge sig utan kamp och infiltrerar dotterns liv i rollen som den excentriske livsstils coachen Toni Erdmann. Ett beslut som kommer att få oanade följder… Perfekt tajming och varm, syrlig humor har gjort dramakomedin Min pappa Toni Erdmann till en av årets stora filmsnackisar. På filmfestivalen i Cannes fick den stående ovationer (inte bara efter utan också under filmen!) och belönades med kritikerpriset.
On Blu-ray & DVD April 10 (Only Sweden)

JÄTTEN
Rikard, autistisk och gravt missbildad, skiljdes vid födseln från sin mor. Nu, 30 år senare, är han övertygad om att få henne tillbaka om han bara vinner de Nordiska mästerskapen i boule. Tänk om han kunde få till det där perfekta kastet, den där magiska känslan när allt klaffar – och vinna den där stora pokalen att visa för mamma. Rikards sköra fysik och en hårt dömande omgivning får inte stoppa honom. Till sin hjälp har han sin bäste vän och tränare Roland, tre klot i skimrande guld och en 50 meter hög jätte.
On Blu-ray & DVD April 10 (Only Sweden)

ARRIVAL
When mysterious spacecrafts touch down across the globe, an elite team – lead by expert linguist Louise Banks – are brought together to investigate. As mankind teeters on the verge of global war, Banks and the team race against time for answers – and to find them, she will take a chance that could threaten her life, and quite possibly humanity.
Why are they here?
On Blu-ray, DVD & 4K Ultra HD April 17 (Only Sweden, Denmark & Finland)

SING
From Illumination Entertainment, the studio that brought you The Secret Life of Pets comes an animated comedy about finding the music that lives inside all of us. Sing stars Matthew McConaughey as Buster Moon, an eternally optimistic koala who puts on the world’s greatest singing competition to save his crumbling theater; Reese Witherspoon as Rosita, an overworked and underappreciated mother of 25 piglets desperate to unleash her inner diva; Scarlett Johansson as Ash, a punk rock porcupine with a beautiful voice behind her prickly exterior; and Taron Egerton as Johnny, a young gangster gorilla looking to break free of his family’s felonies. Sing is the musical comedy event of the year!
On Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD & 4K Ultra HD April 24

AMERICAN HONEY
A teenage girl with nothing to lose joins a traveling magazine sales crew, and gets caught up in a whirlwind of hard partying, law bending and young love as she criss-crosses the Midwest with a band of misfits.
On Blu-ray & DVD April 24

© Universal Sony Pictures Home Entertainment

print

Våra samarbetspartners