DEPECHE MODE gästar Skavlan 31 mars

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Fredag 31 mars framför albumaktuella Depeche Mode singeln “Where’s The Revolution” samt gör en exklusiv intervju i Skavlan. Med över 100 miljoner sålda album och utsålda turnéer världen över är Depeche Mode ett av världens största band.

Den 17 mars släppte Depeche Mode sitt 14e studioalbum “Spirit” som gick rakt in på en tredjeplats på den svenska albumtopplistan. Fredagen den 5 maj inleder bandet sin världsturné “Global Spirit Tour” på Friends Arena i Stockholm.

Depeche Modes framträdande och intervju i Skavlan sänds nu på fredag klockan 21:00 på SVT1 i Sverige. Förutom Depeche Mode gästas Fredrik Skavlan denna vecka av Ricky Gervais, Pamela Anderson och Yuval Harari. Skavlan ses varje vecka av närmare tre miljoner TV-tittare i Sverige, Norge och Danmark.

Hemsida
Facebook
Instagram
Twitter

© Sony Music Entertainment Sweden

print

Våra samarbetspartners