SONJA ALDÉN släpper nytt album och åker på turne!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Sonja Aldén släpper idag, 24 mars, albumet “Meningen med livet” och i morgon är det premiär på hennes turné med samma namn!

”Meningen med livet” försöker inte vara ett facit för ett lyckligt liv, utan är snarare en mångfacetterad beskrivning av en verklighet där vi alla kan känna igen oss.

Det är först nu, mitt i livet, som Sonja känner att hon samlat på sig tillräckligt mycket bränsle för att göra en skiva med titeln ”Meningen med livet”. Men förvänta er inga pekpinnar.

”Det är mer ett sätt att dela med mig av vad som eventuellt skulle kunna lyfta någon annan. Jag påstår mig inte ha det universella svaret på vad som är meningen med livet”, säger Sonja “Jag vill snarare uppmuntra till eftertanke. Det är ändå ingenting värt om det inte kommer från en själv. Jag kan bara så ett frö. Sedan får du själv vattna om du vill att det ska växa.”

Albumet är Sonja Aldéns sjätte sedan skivdebuten med ”Till dig” 2007. Ett decennium senare har hon hunnit bli en av våra mest folkkära artister och på sitt nya album har hon valt att mer än någonsin glänta på förhänget till sin själ, vilket säkert också kommer att märkas på den stundande Sverigeturnén.

”Jag är mer personlig än någonsin,” berättar sångerskan och låtskrivaren.

Att det är nerv i de nya sångerna råder inget tvivel om.
”I alla fall för mig. Och förhoppningsvis även för någon annan”, tillägger Sonja.

Turnépremiären äger rum den 25 mars i Sorunda kyrka i Nynäshamn, med sig på spelningarna har hon musikerna och medkompositörerna Anders Pettersson och David Lindgren Zacharias, ett gäng som hon känner redan är sammansvetsat.

Lyssna på hela albumet

© Capitol Music Group Sweden

print

Våra samarbetspartners