ALMA levererar nya hitsingeln “Chasing Highs”

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Efter sin otroliga framgång med de tidigare singlarna “Karma” och “Dye My Hair” (från debut EP:n Dye My Hair som släpptes i oktober 2016), som tillsammans streamats över 51 miljoner gånger på Spotify, är finska stjärnskottet ALMA nu tillbaka med nya singeln “Chasing Highs”.

“Chasing Highs” är ännu en låt som visar upp denna supercoola singer/songwriterns extraordinära souliga röst och skarpt observerade texter. Med tre euforiska, intrikata produktioner (och en akustisk version) samt tidigare samarbete med DJ Felix Jaehn på låten ”Bonfire” i bagaget, är ALMA nu i full fart med att jobba på sitt kommande debutalbum i olika studios runt om i världen.

Vi kan vänta mycket mer från denna ambitiösa och talangfulla artist. Håll ett öga på ALMA!

Lyssna på nya singeln ”Chasing Highs”
Lyssna på ALMA’s EP ”Dye My Hair”

© Warner Music

print

Våra samarbetspartners