PERFUME GENIUS bekräftar nytt album – ny singel/video ute nu!

Klicka på bilden, för att se hela bilden

LYSSNA PÅ NYA SINGELN ‘SLIP AWAY’ HÄR

Mike Hadreas, mannen bakom Perfume Genius kommer släppa sitt fjärde album ‘No Shape’ den 5 maj via Matador Records. Albumet spelades in i Los Angeles och är producerat av Blake Mills och mixat av Shawn Everett.

Första singeln ‘Slip Away’ presenterar ett djärvt och sofistikerat sound, där starka och intima texter kombineras med närgångna ljudlandskap. Den tillhörande videon är regisserad av briljanta Andrew Thomas Huang och målar ett porträtt av två systrar, varav en spelas av Perfume Genius, och deras relation.

Låtlista ‘No Shape’
1. Otherside
2. Slip Away
3. Just Like Love
4. Go Ahead
5. Valley
6. Wreath
7. Every Night
8. Choir
9. Die 4 You
10. Sides (feat. Weyes Blood)
11. Braid
12. Run Me Through
13. Alan

© Playground Music

print

Våra samarbetspartners