JOAKIM ÅHLUND & JOCKUM NORDSTRÖM släpper Dracula´s Son

Klicka på bilden, för att se hela bilden

”Dracula´s Son” är frukten av ett mer eller mindre ständigt pågående konstnärligt/musikaliskt samarbete mellan Jocke Åhlund och Jockum Nordström sedan duons kritikerrosade debut ”Paddan och hunden” som släpptes 2012. Det nya albumet är fritt, lekfullt och friskt och omöjligt att binda fast vid någon genre. Plattan är inspelad mestadels i Joakim Åhlunds legendariska studio i Stockholm, men även i Paris och Los Angeles och ett par andra ställen. Den distribueras över hela världen av labeln Junk Yard Connections som drivs av Rudolf Nordström.

Joakim Åhlund kommenterar releasen: Det här är en skiva jag själv hade velat hitta i en skum skivaffär eller på en skivsamlarsida och slåss med Isse Samie om. Det är såhär det låter när jag och Jockum får helt fria tyglar att göra precis vad vi känner för, och just därför är jag så sjukt stolt över ”Dracula´s Son”

© Border Music
 

print

Våra samarbetspartners