TJUVJAKT drar på turné

Klicka på bilden, för att se hela bilden

Hiphopkollektivet Tjuvjakt har över 50 miljoner streams på Spotify och är en av Sveriges starkaste hiphop-akter just nu. I år siktar de mot skyarna och släpper en EP till våren som följs av en stor turné runt om i landet.

Efter succéåret 2016 siktar hiphopkollektivet Tjuvjakt mot skyarna 2017. Debutalbumet Välkommen till mångata togs varmt emot av publik och kritiker och följdes av en lång turné. I vår är Tjuvjakt äntligen tillbaka med ny musik och EP. Idag presenteras de första datumen för årets turné med stopp i bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö samt på Bråvallafestivalen.

Tjuvjakt består av Kid Eriksson, Fredrik Woodz, Jesper Swärd, Arvid E.A Lundquist och Olle Grafström. Deras hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt.


Turnédatum:

10 mars Örebro, Ritz
19 mars Val d’Isère, Doudoune Club
25 mars Sälen, Ice Nightclub
8 april Falköping, Bowlingstället
21 april Linköping, Harrys
28 april Jönköping, Bongo Bar
30 april Borlänge, Liljan
6 maj Helsingborg, The Tivoli
12 maj Göteborg, Pustervik
13 maj Malmö, Babel
19 maj Stockholm, Happy Live
3 juni Umeå, Brännbollsyran
16 juni Lidköping, Sparbanken Lidköping Arena
17 juni Uddevalla, Uddevalla Solid Sound
29 juni Norrköping, Bråvalla
28 juli Emmaboda, Emmabodafestivalen
29 juli Östersund, Storsjöyran
4 augusti Arvika, Arvika Hamnfest

(Fler datum tillkommer)

© United Stage Artist

 

print

Våra samarbetspartners