CHRISTMAS NIGHT 2016, Malmö Konserthus, Malmö den 16 december 2016

Klicka på bilden, för att se hela bilden

FAKTA
Regi & Scenuttryck: Daniel Carlsson & Sandra Koffner
Medverkande artister: Magnus Carlsson, Jessica Andersson

I år drar konceptet Christmas Night ut för fjärde året. Likt tidigare år så är Magnus Carlsson självklart med. Han delar värdskapet med Jessica Andersson som är med för tredje gången. Hade man nu inte vetat bättre så hade man trott de var ett par. Kemin mellan dem är underbar och mellansnacket och samspelet känns helt naturligt.

Årets föreställning ger verkligen skäl för namnet Christmas Night då denna gång är det enbart julmusik som gäller och dekoren under första akten är underbart julig.

Som utav en händelse så släpptes i början av december albumet Once Upon A Christmas Night med Magnus & Jessica, albumet innehåller hitsingeln En stilla väntan som självklart är med i årets show även en hel del andra av showens nummer finns med på plattan bl.a. Jag är på väg till Stockholm som är Orups försvenskning av klassikern Driving Home For Christmas.

Likt tidigare år fick även körsångerskan/violinisten Petra Wahlgren lov ta ett solonummer och hennes ackompanjemang till Ave Maria var nog en av kvällens höjdpunkter.

skriven 2016-12-17

print

Våra samarbetspartners